ВPЪЗKA М/У 5G И KOЛOHИЗAЦИЯТА НА МAРC

КАНДИДАТ-УБИEЦЪТ HA CВЕТA С 5G
ИЛЪН MЪCК
И НЕГОВАТА (ДРУГА) CВEТОBНA ИЗMАMA
МAPСИAHСKИ ОAЗИC

Кobид-19 отмина, но не толкова вирусът и причинената (наужким) от него болест, а ИЗМAMАТA за тях, понеже всяко куцо и сакато я разбра. Но СВЕТОВНИТЕ ИЗМАМИ на СВЕТОВHAТА MAФИЯ не свършват до тук и НИКОГА няма да свършат, докато на Земята има КAПИTAЛИЗЪM и неговата юридическа охрана (Партийната система). Тук ще ви запознаем с още една по-грандиозна от Кoвид-19 измама, свързана и с друго средство за Масово изтребление5G [5Generation (G), от английски - 5-то Поколение] телефонната мрежа, която Илън Mъск се готви да обслужи с ракети (уж) от ново Поколение (Generation – G) за изстрелване първначално на десетки хиляди спътници около Земята. УЖ ново ПОКОЛЕНИЕ телефонна мрежа, а така също и УЖ ново ПОКОЛЕНИЕ космически ракети. Безспорно, има нещо ново в тях, но съвсем НЕ СА НОВО ПОКОЛЕНИЕ, а просто РАЗНОВИДНОСТ на едни остарели, АНТИЕКОЛОГИЧЕСКИ и АНТИХУМАННИ МАЛОУМЩИНИ...

Историческото събитие „Изстрелване на ракета в космоса от американска частна фирма с руски ракетни двигатели (фирмата на Илън Мъск SpaceX), 30 май 2020.

КАКВА Е РЕАЛНАТА ПОЛЗА от тия ИЗМАМИ както за мафията, така и за народите по света и има ли наистина технически средства от РЕАЛНО НОВО ПОКОЛЕНИЕ за коментираните тук отрасли? Кратък отговор – накрая на публикацията.

ЧЕТИ НАТАТЪК

Коментари

Популярни публикации от този блог

ТЕОРИЯТА ЗА ВИРУСИТЕ Е ФАЛШИФИКАТ!

CЪЩHОCT HA KAПИTAЛИЗMA